Fantastisk hjälp under husbygget

God förmiddag, god förmiddag! Vad trevligt att du har hittat till min blogg och dagens inlägg, förhoppningsvis kommer du gilla det du läser. Min tanke med dagens inlägg är att berätta lite närmare om vårt husbygge, anledningen till det och lite av den hjälpen vi har fått under tidens gång. Det gör att jag till viss del kommer prata om företaget Avanze Byggteknik AB och den hjälpen vi har fått av deras besiktningsman i Kungälv.

Redan när jag och min man träffades för 10 år sedan hade vi båda drömmen om att få bygga vårt eget hus, något som vi idag har förverkligat. Vägen hit har dock varit väldigt lång, för 10 år sedan hade jag ingen aning om att det var ett så pass stort projekt. Hur som helst är jag väldigt nöjd över att vi tog det här beslutet, det har ju trots allt blivit väldigt bra. En stor anledning till att vi ville bygga vårt eget hus var för att vi då kunde välja en tomt omgiven av mycket natur där vi kunde bygga ett hus precis som vi ville ha det. Naturen spelade stor roll för oss, både jag, min man och våra hundar älskar att spendera vår fritid ute i naturen, därför ville vi ha nära till skog och grön natur. De husen vi kollade på och tyckte var riktigt fina, innan vi valde att bygga vårt hus, hade inte det läget vi önskade eller tvärtom. Därför tog vi tag i det på egen hand och påbörjade vår resa och husbygget. Under hela processen har vi fått riktigt bra hjälp av ett företag som heter Avanze Byggteknik AB, av dem har vi bland annat fått hjälp av en besiktningsman i Kungälv med omnejd. Jag tror verkligen inte att vi hade klarat oss lika bra om vi inte hade tagit hjälp av dem, deras fantastiska hjälp har verkligen underlättat för oss. Med det sagt skulle jag slutligen vilja rekommendera er det här företaget ifall ni exempelvis skulle behöva hjälp av en besiktningsman i Kungälv.