Elektriker i Lund

Godmorgon mina snälla läsare. Först vill jag bara tacka er alla som läser min blogg dagligen och kommenterar så fina saker. Det ger mig verkligen så mycket glädje och speciellt energi att orka fortsätta blogga om allting som händer i mitt liv. I helgen var vi i vår sommarstuga som ligger mitt ute i skogen, och där hände det som inte fick hända och det som hände var att vår elektricitet gick sönder, så vi hade ingen värme eller elektricitet i hela sommarhusen, och det går inte att leva så i tre dagar. Men som tur var hittade vi en kunnig och erfaren elektriker i Lund som kunde komma till oss under samma dag och åtgärda vårt problem på ett smidigt och enkelt sätt. Företaget som vi anlitade hette Elsnabben i Lund och de var verkligen så trevliga och kunniga. De kom till oss under en timma och problemet var löst inom en timma och till dem är vi evigt tacksamma över att de räddade från helg. Jag kan verkligen rekommendera alla människor som letar efter en kunnig, erfaren, trevlig och professionellt elektriker i Lund.