Jag har alltid velat ha en trädkoja när jag var barn men hade aldrig möjligheten att bygga någon då jag bodde väldigt centralt. Jag har alltid gillat naturen och vara i skogen så efter många levnadsår och två små barn köpte vi ett hus i skogen. Då kunde jag äntligen få uppleva det jag missa när jag var liten med mina barn. Vi bestämde oss ganska snabbt för att bygg en trädkoja som ett projekt för både mig och barnen. Ett problem är att ingen av oss vet hur man bygger en trädkoja (som är säker och håller). Därför tog vi kontakt med en lokal snickare i Karlskrona för lite råd om både konstruktion och material. Vi kontakta Karlskrona Byggtjänst som är väldigt duktiga på det de gör, både nybyggnation, renovering, tillbyggnation och som det visar sig, även trädkojabyggande. Men mycket hjälp av Karlskrona Byggtjänst fick vi till en bra konstruktion, rätt material och framförallt miljövänligt material. Detta tycker vi är viktigt eftersom trädkojan ska verka i och samma med naturen. Karlskrona Byggtjänsts snickare visade oss några knep så det skulle gå enklare att bygga, vilket underlättade processen en hel del. När väl kojan stod på plats blev vi mycket nöjda, efter många dagars slit. Nu kan jag och barnen äntligen roa oss i vår nya trädkoja. Vi skulle verkligen vilja tacka Karlskrona Byggtjänst för all hjälp.